فرق دمنوش و جوشانده:

 

 

اغلب گیاهان بافت سفت و خشنی دارند که بدن قادر به هضم این بافت و دسترسی به ترکیبات مفید آن نیستدر نتیجه برای آن که ما بتوانیم از این ترکیبات سودمند نفع ببریم با خیساندن گیاه در آب، دم کردن یا جوشاندن به اثرات مهم آن دست می یابیم.  البته باید بدانید دم کردن و جوشاندن گیاهان دو روش مختلف است . و نوشیدنی حاصل از هر روش، خاصیت و تاثیر جداگانه ای بر بدن می گذارد. بسیاری از گیاهان باید به صورت دمکرده استفاده شوند . و اگر بر اثر ناآگاهی یا غفلت جوشانده شوند خاصیت آن تغییر می کنند . و گاهی موادی از گیاه آزاد می شود که دارای عوارض ناگواری خواهد بود. در نتیجه از جوشاندن گیاهانی که به صورت فله ای عرضه و توسط افراد ناآگاه و بی تجربه برای درمان دردی پیشنهاد می شود اجتناب کنید .

گیاهان دارویی و دمنوش های غذایی

گیاهان ,جوشاندن ,ترکیبات ,نتیجه ,صورت ,دم ,به صورت ,دم کردن ,شوند خاصیت ,خاصیت آن ,گیاه آزاد

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نور هدایت شرکت خدماتی عصرویرا در اصفهان سایت خبری تفریحی فان روم اقتصاد - مدیریت - یادداشت روزانه آینه المپیاد آیریسک زندگی پاییزی " گروه وکلای ره جویان عدالت "نوشته هایِ آقایِ عینکی " Nokat Varzeshi