فرق دمنوش و جوشانده:

 

 

اغلب گیاهان بافت سفت و خشنی دارند که بدن قادر به هضم این بافت و دسترسی به ترکیبات مفید آن نیستدر نتیجه برای آن که ما بتوانیم از این ترکیبات سودمند نفع ببریم با خیساندن گیاه در آب، دم کردن یا جوشاندن به اثرات مهم آن دست می یابیم.  البته باید بدانید دم کردن و جوشاندن گیاهان دو روش مختلف است . و نوشیدنی حاصل از هر روش، خاصیت و تاثیر جداگانه ای بر بدن می گذارد. بسیاری از گیاهان باید به صورت دمکرده استفاده شوند . و اگر بر اثر ناآگاهی یا غفلت جوشانده شوند خاصیت آن تغییر می کنند . و گاهی موادی از گیاه آزاد می شود که دارای عوارض ناگواری خواهد بود. در نتیجه از جوشاندن گیاهانی که به صورت فله ای عرضه و توسط افراد ناآگاه و بی تجربه برای درمان دردی پیشنهاد می شود اجتناب کنید .

گیاهان دارویی و دمنوش های غذایی

گیاهان ,جوشاندن ,ترکیبات ,نتیجه ,صورت ,دم ,به صورت ,دم کردن ,شوند خاصیت ,خاصیت آن ,گیاه آزاد

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اجاره خانه در ترکیه یک فنجان خاطره معرفی پرژکتور بنکیو کارگاه هنری شمع مهتاب قالیشویی آنلاین بنفشه دانلود کتاب اخلاق حرفه ای در مدرسه فرامرز قراملکی دکتر علی امیراحمدی جراح متخخص لاپاراسکوپی و زیبایی، اسلیو معده پاورپوینت زبان انگلیسی نهم صنعت ترسناک ترین وبلاگ دنیا